Bolhák és kullancsok elleni védekezés

Tudjon meg többet a kullancsokról, bolhákról. Védekezzen Kiltix nyakörvvel a kullancsok és bolhák ellen!

A kullancsok bármikor és bárhol felbukkanhatnak!

A kullancsok Magyarország teljes területén, elsősorban a nedvesebb-párásabb és enyhébb időszakban, de egész évben tetten érhetők. Legaktívabb időszakuk márciustól októberig tart. A kullancsok nemcsak vérszívásukkal zavarják állatainkat, hanem több fertőző betegség, mint például a babéziózis vagy a Lyme-borreliózis kórokozóit is magukban hordozhatják. Ezek a betegségek gyakran jellegtelen tünetekkel, bágyadtsággal, lázzal, gyengeséggel kezdődnek, és akár halálos kimenetelűek is lehetnek. Előzze meg a kullancs által közvetített betegségek átvitelének lehetőségét, megfelelő kullancs elleni védelemmel!

Bolhák és kullancsok elleni védekezés

Bolhából még egy is sok!

A bolhák csípése nemcsak fájdalmasan idegesítő, de a bolhák az emberre, állatra egyaránt veszélyes galandférgesség hordozói is lehetnek. Az arra érzékeny kutyákon már egyetlen bolha csípése is súlyos, nehezen gyógyuló allergiás bőrgyulladást (ún. bolhaekcémát) okozhat.

Kettős védelem

A Kiltix nyakörv elpusztítja a kullancsok lárváit, nimfáit és felnőtt alakjait, valamint a kifejlett bolhákat is.

Egyedülállóan hosszú, 7 hónapos hatású

A kullancsok legaktívabb időszakában egyetlen Kiltix nyakörv felhelyezésével gondoskodhat kedvence kullancs és bolha elleni védelméről. Fontos tudni, hogy az egyre enyhébb teleknek köszönhetően ma már egész évben számolni kell a kullancsok okozta veszélyekkel, ezért javasoljuk, hogy ne csak tavasszal, hanem ősszel is tegyen fel egy Kiltix nyakörvet kutyájára.

Folyamatos védelem

A tartós hatás eléréséhez a Kiltix nyakörvet folyamatosan viselni kell a kutyájának, hogy a mindig megújuló hatóanyag-bevonat eljuthasson a testfelület legtávolabbi pontjára. Így biztosíthatja négylábú társa megbízható, kullancs és bolha elleni védelmét a kirándulások, munkavégzés vagy pihenés alkalmával.

Biztonságos és kényelmes

A Kiltix nyakörv könnyen felhelyezhető, nem zavarja a kutyát mozgásában.

Három méretben

A Kiltix nyakörv a kutyák méretének megfelelően, kicsi (35 cm), közepes (48 cm) és nagy (66 cm) méretben is kapható.

Közkedvelt

Több százezer eladott nyakörv bizonyítja, hogy a Kiltix nyakörv a hazai kutyatulajdonosok körében kivételes népszerűségnek örvend.